GASTENBOEK

De ervaring van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Deel uw ervaring met andere bezoekers.

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Prachtige kleden

14 december 2018

Na lang zoeken bleek de karpettenwinkel in de buurt, daar hebben ze kleden in alle soorten en materialen en maten, gewoon top en we zijn uiteraard geslaagd voor een prachtig wollen kleed in de lichtgrijze tint die we zochten.

Joke

Geweldige collectie!

11 december 2018

Nog zelden zo’n brede collectie gezien, ter plekke zowel als in fotoboeken, variĆ«rend van klassiek tot avant garde. Gevonden wat we zochten, past perfect in ons interieur. Enorme keuze, niet opdringerig, wel deskundig. Een aanrader!

Dick

Geweldige winkel

26 november 2018

Afgelopen zaterdag bezochten we deze mooie winkel. We waren al een paar weken op zoek naar een mooi wollen kleed, maar hadden het niet kunnen vinden (ook niet in de woonmall in het Alexandrium). In deze winkel kwamen we wel 3 prachtige wollen kleden tegen, die we mooi vonden en wij hebben dan ook een kleed gekocht. We werden prima geholpen en vinden de prijs-kwaliteits verhouding echt heel goed. Je kan in deze winkel rustig op je gemak rondsnuffelen, maar als je om hulp vraagt gebeurt dat direct en professioneel. Een aanrader!!

Adriana

Supergoede winkel

24 november 2018

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Eerlijk advies, je kunt aan alles merken dat men heel goed weet waar men het over heeft. Ruime keuze. Snelle levering. Zeer aan te bevelen

Burger

TOP SERVICE

11 november 2018

Goede service goed advies gekregen zeer vriendelijk geholpen kregen karpet mee op zicht zonder te betalen bedankt voor het vertrouwen we zullen uw winkel zeker aanbevelen

De Keijzer